Holt Brothers Construction


Stewart Engineering Headquarters / Upfit

Next Commercial Project

Location: 421 Fayetteville St., Raleigh NC
Architect: Cline Design
Contract Amount: $755,000

When Stewart Engineering relocated its corporate headquarters to downtown Raleigh, the company wanted a special place that would reflect its corporate culture and creative spirit. To achieve this, the space they chose was completely transformed from a “cubicle farm” to a modern workplace with “wow” factor.

The 22,000-square-foot headquarters features an oversized, handcrafted reception area that took special care to install, a café and training center with an overhead garage-style door, a playroom for employee pool and fooseball tournaments, and multiple meeting areas, glassed offices and open cubicles that encourage collaboration.

With more than 1 million square feet of fit-up experience, Holt Brothers / A&M was able to complete this project on time and within budget despite the ambitious project schedule – which left no room for error.

Similar Projects

Project Categories

Next Commercial Project